Министарство одбране Републике Србије
 
31.12.2018.

Честитка министра одбране поводом Нове године



Свим припадницима Министарства одбране и Војске Србије упућујем срдачне честитке поводом новогодишњих празника.

У протеклом периоду показали смо да располажемо квалитетним људским ресурсима и да у наступајућу годину можемо ући задовољни постигнутим резултатима.

Користећи знање, искуство и показујући професионализам на високом нивоу током извођења вежби у земљи и иностранству и учешћа у  мултинационалним операцијама, као и много пута до сада доказали сте да можете одговорити свим изазовима, дајући на најбољи начин допринос јачању угледа Војске Србије у земљи и свету. Припадници Министарства одбране и Војске Србије су несебичним залагањем у пружању помоћи грађанима Србије још једном показали нераскидиву везу народа и Војске.

Пред нама је година препуна изазова, а један од главних задатака сасвим сигурно биће заштита територијалног интегритета Републике Србије и учешће у безбедносним структурама на очувању мира како у региону, тако и шире.

Уверен да ћемо и у наредној години заједнички успети да реализујемо планиране задатке и испунимо обавезе које нам предстоје, вашим породицама и вама желим пуно здравља, среће и успеха у 2019. години.