Ministarstvo odbrane Republike Srbije
 
31.12.2018.

Čestitka ministra odbrane povodom Nove godine



Svim pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije upućujem srdačne čestitke povodom novogodišnjih praznika.

U proteklom periodu pokazali smo da raspolažemo kvalitetnim ljudskim resursima i da u nastupajuću godinu možemo ući zadovoljni postignutim rezultatima.

Koristeći znanje, iskustvo i pokazujući profesionalizam na visokom nivou tokom izvođenja vežbi u zemlji i inostranstvu i učešća u  multinacionalnim operacijama, kao i mnogo puta do sada dokazali ste da možete odgovoriti svim izazovima, dajući na najbolji način doprinos jačanju ugleda Vojske Srbije u zemlji i svetu. Pripadnici Ministarstva odbrane i Vojske Srbije su nesebičnim zalaganjem u pružanju pomoći građanima Srbije još jednom pokazali neraskidivu vezu naroda i Vojske.

Pred nama je godina prepuna izazova, a jedan od glavnih zadataka sasvim sigurno biće zaštita teritorijalnog integriteta Republike Srbije i učešće u bezbednosnim strukturama na očuvanju mira kako u regionu, tako i šire.

Uveren da ćemo i u narednoj godini zajednički uspeti da realizujemo planirane zadatke i ispunimo obaveze koje nam predstoje, vašim porodicama i vama želim puno zdravlja, sreće i uspeha u 2019. godini.