Министарство одбране Републике Србије
 
11.11.2020.

Честитке министра одбране поводом војних празника



Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић упутио је честитке поводом 11. новембра – Дана јединица за електронска дејства и Дана Војне болнице Нови Сад.

У честитци припадницима јединица за електронска дејства министар Стефановић истиче њихов предан рад, стално усавршавање и савлађивање нових технологија.

“Непрекидно осавремењујете систем за електронска дејства и указујете на значај припадника вашег рода у подизању нивоа оперативних способности Војске Србије, доказујући да сте веродостојни чувари традиције”, наводи у честитици министар Стефановић.

Министар Стефановић у честитци колективу Војне болнице Нови Сад наглашава значај њиховог преданог рада на превенцији и лечењу професионалних и пензионисаних припадника војске, као и чланова њихових породица.

“Дајете изузетан допринос здравственом систему како Министарства одбране и Војске Србије тако и читаве државе. У години за нама храбро сте ушли у битку са корона вирусом коју још увек водимо” истиче министар Стефановић уз жеље да са још већим успехом наставе досадашњи рад и унапређују га применом савремених медицинских поступака и коришћењем модерних технологија.