Ministarstvo odbrane Republike Srbije
 
11.11.2020.

Čestitke ministra odbrane povodom vojnih praznika



Potpredsednik Vlade i ministar odbrane dr Nebojša Stefanović uputio je čestitke povodom 11. novembra – Dana jedinica za elektronska dejstva i Dana Vojne bolnice Novi Sad.

U čestitci pripadnicima jedinica za elektronska dejstva ministar Stefanović ističe njihov predan rad, stalno usavršavanje i savlađivanje novih tehnologija.

“Neprekidno osavremenjujete sistem za elektronska dejstva i ukazujete na značaj pripadnika vašeg roda u podizanju nivoa operativnih sposobnosti Vojske Srbije, dokazujući da ste verodostojni čuvari tradicije”, navodi u čestitici ministar Stefanović.

Ministar Stefanović u čestitci kolektivu Vojne bolnice Novi Sad naglašava značaj njihovog predanog rada na prevenciji i lečenju profesionalnih i penzionisanih pripadnika vojske, kao i članova njihovih porodica.

“Dajete izuzetan doprinos zdravstvenom sistemu kako Ministarstva odbrane i Vojske Srbije tako i čitave države. U godini za nama hrabro ste ušli u bitku sa korona virusom koju još uvek vodimo” ističe ministar Stefanović uz želje da sa još većim uspehom nastave dosadašnji rad i unapređuju ga primenom savremenih medicinskih postupaka i korišćenjem modernih tehnologija.