Министарство одбране Републике Србије
 
17.10.2017.

Посета представника Савезног министарства одбране Немачке



Представнци Савезног министарства одбране Немачке боравили су у посети Управи за стратегијско планирање Сектора за политику одбране Министарства одбране ради експертских разговора у области стратегијског планирања одбране. Предмет разговора била су искуства и достигнућа у области планирања развоја система одбране, те примена метода, алата и техника у том процесу.
 
Делегацију Савезног министарства одбране Немачке примио је в.д. помоћника министра за политику одбране Милан Мојсиловић, а експертским разговорима руководио је начелник Одељења за планирање, програмирање и анализе Управе за стратегијско планирање пуковник др Дејан Стојковић.

Делегацију Савезног министарства одбране Немачке чинили су начелник Управе за ресурсе и имплементацију Директората за планирање пуковник Михаел Јоханес Магер и изасланик одбране потпуковник Томас Бекер. У експертским разговорима учествовали су представници Управе за стратегијско планирање Сектора за политику одбране и Управе за планирање и развој (Ј-5) Генералштаба Војске Србије.