Министарство одбране Републике Србије
 
ТекстФотогалеријаВидеогалерија
20.07.2020.

Састанак министра Вулина са представницима Синдиката „Независност” у Министарству одбране и Војсци Србије



Министар одбране Александар Вулин састао се данас са представницима Синдиката „Независност” у Министарству одбране и Војсци Србије.
 
Са представницима синдиката министар Вулин је разговарао о досадашњој, као и будућој сарадњи, указујући да на првом месту Министарство одбране и Војска Србије брину о свим својим припадницима и да је материјални положај сваког припадника значајно побољшан.

Министар одбране захвалио је представницима Синдиката „Независност” на предлозима који су помогли да Министарство одбране препозна и решава проблеме припадника Војске Србије.
 
Представници синдиката су указали на континуитет добре сарадње коју Министарство одбране има са синдикатом независност, као и на то да постоји воља да се сарадња у будућности побољша и унапреди.
 
Током сусрета, представници синдиката захвалили су министру одбране на мерама које Министарство одбране и Војска Србије континуирано предузимају и којима су значајно побољшани материјални положај и услови живота и рада припадника Војске Србије.
 
Имајући у виду актуелну ситуацију у вези са пандемијом Ковид-19 и бројне задатке на којима су припадници Војске Србије ангажовани у циљу спречавања и ширења инфекције, наглашен је висок степен бриге о људима, њиховом здрављу и социјалном статусу током ванредног стања.