Министарство одбране Републике Србије
 
07.02.2024.

Одржана Анализа рада Управе за обавезе одбране за 2023. годину



Анализа реализације задатака из функционалне надлежности и Годишњег плана рада Управе за обавезе одбране за 2023. годину одржана је данас у касарни „Топчидер“.

Анализи, којом је руководио начелник Управе за обавезе одбране пуковник Горан Десанчић, присуствовао је вршилац дужности помоћника министра одбране за људске ресурсе Синиша Радовић.

Тежишно су анализирани постигнути резултати у раду Управе за обавезе одбране и потчињених територијалних органа Министарства одбране реализацијом послова из функционалне надлежности – планирање припрема за одбрану и координација припрема субјеката одбране, војна, радна и материјална обавеза, послови мобилизације, обучавање грађана и координација послова цивилне заштите. Такође, усвојени су циљ и тежишни задаци рада за 2024. годину.

На данашњој Анализи уручена су признања за рад најистакнутијим припадницима Управе и центара и захвалнице сарадницима, а за најбољи Регионални центар Министарства одбране за 2023. годину проглашен је Регионални центар Крагујевац, којим руководи пуковник Небојша Николић.
photoФОТОГАЛЕРИЈА
videoВИДЕОГАЛЕРИЈА
07.02.2024
mp4 (112,62 MB)
Анализа рада