Министарство одбране Републике Србије
 
23.05.2020.

Честитке министра одбране Александра Вулина поводом Рамазанског бајрама



Честитка министра одбране поводом Рамазанског бајрама

Свим припадницима исламске вероисповести Министарства одбране и Војске Србије упућујем искрене честитке поводом наступајућих благдана Рамазанског бајрама.

Након месец  дана одрицања и суздржавања, желим вам да Бајрам дочекате чисте душе и пуног срца и да поруку мира и солидарности непрестано ширите у нашој заједници.

У овој честитки желим да истакнем да смо заједничким радом и борбом победили вирус корону и доказали да јединствени, обезбеђујемо мир,духовно благостање и напредак Републике Србије,

Бајрам Шериф Мубарек Олсун.

Честитка министра одбране Реис ул улеми Исламске заједнице Србије Сеаду еф. Насуфовићу поводом Рамазанског бајрама

Поштовани Реис ул улема,

Вама, верским службеницима и свим верницима Исламске заједнице Србије, у име Министарства одбране и у своје лично име, упућујем искрене честитке поводом Рамазанског бајрама.

Ово је празник даривања и обавезује на бригу о другима, и подсећа нас на темељне људске вредности, пријатељства и подршке.

Зато нека предстојећи благдани донесу здравље, радост, породичну срећу, али и мудрости да заједно градимо просперитетну Републику Србију.

Бајрам Шериф Мубарек Олсун.

Честитка министра одбране Београдском Муфтији Исламске заједнице Србије и главном војном имаму Војске Србије мајору Мустафи Јусуфспахићу поводом Рамазанског бајрама

Поштовани господине Муфтија,

Вама, верским службеницима и свим верницима исламске вероисповести у име Министарства одбране и у своје лично име, упућујем искрене честитке поводом Рамазанског бајрама.

Духовни смисао Бајрама је јачање заједништва, солидарности, толеранције и настојање да се унапређује опште добро. Са жељом да заједно градимо просперитетну Републику Србију, искрено Вас поздрављам речима,

Бајрам Шериф Мубарек Олсун.