Министарство одбране Републике Србије
 
31.12.2019.

Новогодишња честитка министра одбране грађанима Србије




Министар одбране Александар Вулин, након обиласка стално задејствованих снага 250. ракетне бригаде за контролу и заштиту суверенитета ваздушног простора Републике Србије у гарнизону Панчево, са којима је провео део новогодишње вечери, честитао је грађанима Србије Нову 2020. годину.

- У име Министарства одбране и свих припадника Војске Србије, свим грађанима Републике Србије желим пуно среће, здравља и личног успех. Желим да ово буде година које ће бити запамћене по томе што смо наставили да напредујемо, да растемо, што је наша Србија постала још снажнија, још сигурнија, по томе што је још мирнија. Желим да 2020. годину проведемо са својим породицама, са онима које волимо, да 2020. буде година у којој ћемо сачувати мир - наводи се у честитки.

У нади да ће грађани Србије у 2020. години поново препознати једни друге, вратити се породичним вредностима и чувати оно што нас је учинило великима, министар Вулин је поручио и да сви могу бити сигурни да је Војска Србије ту да и 2020. година буде година мира, година слободе.
 
videoВИДЕОГАЛЕРИЈА
31.12.2019
mp4 (66,3 MB)
Новогодишња честитка министра Вулина