Министарство одбране Републике Србије
 
24.06.2019.

Обавештење



Председник Републике Србије и врховни командант Војске Србије Александар Вучић отвориће девети сајам наоружања и војне опреме „Партнер 2019“ сутра 25. јуна, у 13 часова, у Хали 4 на Београдском сајму.

Свечаном отварању најзначајнијег сајма наоружања и војне опреме у Југоисточној Европи присуствоваће и министар одбране Александар Вулин и председавајући Председништва Босне и Херцеговине Милорад Додик.

Покровитељ сајма „Партнер 2019“ је Министарство одбране Републике Србије, суорганизатор ЈП „Југоимпорт СДПР“, а извршни организатор Београдски сајам. На сајму ће наступити 128 излагача, 96 из Србије и 32 из иностранства.

Молимо вас да акредитације за праћење сутрашњег свечаног отварања пошаљете на мејл info@mod.gov.rs најкасније до сутра 25. јуна до 9 часова. Образац за акредитовање можете преузети овде.

Напомињемо да акредитације послате за праћење сајма наоружања и војне опреме „Партнер 2019“ важе и за сутрашње отварање.

Потребно је да медијске екипе буду најкасније до 12 часова на улазу за представнике медија у Халу 1, где ће преузети акредитације и прес материјал.

Сајам „Партнер 2019“ одржава се у халама 1 и 4 и на отвореном простору Београдског сајма.

Улаз за представнике медија у Халу 1, назначен је на мапи коју можете преузети овде.

Мапу Хале 4, са назначеним местом свечаног отварања и прес центром, можете преузети овде.

Особа за контакт је Јелена Лукјанченко (064/8874-202).