Министарство одбране Републике Србије
 
14.09.2018.

Честитке министра одбране поводом дана Техничке и Саобраћајне службе



ЧЕСТИТКА поводом  Дана Саобраћајне службе
 
Припадницима Саобраћајне службе честитам 15.септембар – Дан службе.
 
Претходни период обележили сте како успешном реализацијом постављених задатака у организацији и реализацији војног транспорта људи и материјалних средстава, тако и безбедним коришћењем транспортних капацитета Војске Србије, чиме потврђујете да логистичка подршка система одбране није одржива и функционална без активног и пуног ангажовања како припадника ваше службе, тако и саобраћајних средстава.
 
Честитам вам празник, уз жељу да и у наредном периоду развијате своју службу, професионално и одговорно извршавате постављене задатке  и на тај начин дајете пун допринос оперативној и функционалној способности како Војске Србије, тако и Министарства одбране.


ЧЕСТИТКА поводом Дана Техничке службе
 
Свим припадницима Техничке службе упућујем срдачне честитке поводом 15.септембра – Дана службе.
 
Непуних тринаест деценија припадници техничке службе Војске Србије успешно одржавају и снабдевају наоружањем и војном опремом јединице и установе Војске Србије.
 
У ратним, али и мирнодопским временима, успешно сте извршавали задатке из своје надлежности, идући у корак са технолошким развојем у свету и пратећи његов утицај на оперативне способности Војске Србије.
 
Уверен да ћете и у наредном периоду професионално извршавати постављене задатке и давати пун допринос унапређењу ваше службе и логистичке подршке система одбране, честитам вам празник.