Министарство одбране Републике Србије
 
ТекстВидеогалерија
01.11.2020.

Министар Стефановић: Част ми је да водим ресор који ужива велико поштовање нашег народа



Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић изјавио је данас за Телевизију "Пинк" да му је изузетна част што је од председника Републике Србије добио прилику да води веома комплексан и велики ресор, који има дугу традицију и ужива велико поштовање у нашем народу.  
 
- Мој посао је да вредно и напорно радим, да помогнем да опремање Војске Србије и у наредном периоду буде још интензивније. Имао сам веома добре разговоре са начелником Генералштаба Војске Србије генералом Мојсиловићем, он и његов кабинет изнели су ми шта је оно што они виде у будућности као развој војске, шта је оно што им још треба још да би били још снажнији, рекао је Стефановић одговарајући у Подгорици на питање новинара о првим утисцима након преузимања ресора.  
 
Министра Стефановић је рекао да ће наставити све оне пројекте који су започели и председник Вучић и министри одбране након њега, као и да ће бити покренути нови пројекти који ће омогућити већу борбену готовост наше војске и њену способност да у сваком тренутку заштити интересе нашег народа.  
 
- Верујем да ћемо у наредних годину и по дана успети да остваримо те резултате, рекао је министар Стефановић.