Министарство одбране Републике Србије
 
14.09.2016.

Честитке министра одбране поводом Дана саобраћајне и Дана техничке службе



Честитка поводом Дана саобраћајне службе

Свим припадницима саобраћајне службе честитам 15. септембар – Дан службе.
 
Настављајући традицију дугу више од једног века, када је 1908. године краљ Петар I Карађорђевић издао Указ о формирању саобраћајне службе, уз активно и пуно ангажовање како припадника ваше службе, тако и саобраћајних средстава, у протеклој години потврдили сте да је логистичка подршка Министарства одбране и Војске Србије одржива и функционална.
 
Честитам вам празник, уз жељу да и у наредном периоду развијате своју службу и професионално и одговорно извршавате постављене задатке и на тај начин дајете пун допринос оперативној и функционалној способности, како Војске Србије, тако и Министарства одбране.
 
Честитка поводом Дана техничке службе

Свим припадницима техничке службе честитам 15. септембар – Дан службе.
 
Настављајући традицију дугу готово стотину двадесет пет година, освајањем производње муниције за пушке „маузер“ и обнову линије за израду пешадијске муниције, што је допринело развоју и осавремењавању војне индустрије тадашње Србије, у протеклој години сте квалитетно и успешно реализовали задатке из логистичке функције и професионалним односом према раду успели да подигнете ниво оперативних и функционалних способности како Војске Србије, тако и Министарства одбране.
 
Уверен да ћете и у наредном периоду професионално извршавати постављене задатке и давати пун допринос унапређењу ваше службе и логистичке подршке система одбране, честитам вам празник.