Министарство одбране Републике Србије
 
01.06.2016.

Семинар „Управљање процесом уговарања



У Сектору за материјалне ресурсе, у организацији Управе за одбрамбене технологије, одржава се семинар под називом „Управљање процесом уговарања'' (''~Contract Menagement~"). Предавачи су из Центра за цивилно-војне односе из Морнаричке последипломске школе из Монтереја, САД, а активност се организује под окриљем Међународног програма за управљање ресурсима одбране (~International Defense Acquisition Resource Management –IDARM~).

Семинар похађа 23 полазника из организационих јединица Министарства одбране и Семинар „Управљање процесом уговарања'' Војске Србије, који се у свом раду сусрећу са задацима везаним за набавке и уговарање набавки у области опремања средствима НВО. Они ће у току пет дана имати прилику да се кроз теоријске поставке и примере добре праксе упознају са основним принципима и њиховом применом у набавкама у области одбране, са посебним акцентом на планирање набавки, дефинисање захтева код уговорања, израду уговора и предуговорне документације, као и радње и поступке у праћењу реализације већ закључених уговора.

Ово је шеста година сарадње са Центром за цивилно-војне односе из Морнаричке последипломске школе из Монтереја, у реализацији семинара и радионица у области опремања средствима НВО и набавки за потребе одбране.
 
photoФОТОГАЛЕРИЈА