Министарство одбране Републике Србије
 
16.05.2016.

Десетогодишњица Удружења пензионисаних подофицира у Нишу



Десетогодишњица Удружења пензионисаних подофицира у НишуЈубиларна прослава десетогодишњице рада Удружења пензионисаних подофицира одржана је данас у Нишу. Свечаности су присуствовали помоћник министра одбране за људске ресурсе Милош Јанковић, командант Копнене војске генерал-потпуковник Милосав Симовић, представници Министарства одбране и Војске Србије и други гости.

Помоћник министра одбране за људске ресурсе Милош Јанковић уручио је предесднику Градског одбора Удружења пензионисаних подофицира у Нишу Милораду Петковићу плакету за успешан рад у протеклих десет година и пожелео Удружењу да и у наредним годинама буду од користи својој земљи и генерацијама које долазе.

Председник Градског одбора Удружења пензионисаних подофицира у Нишу Милорад Петковић се у свом говору осврнуо на десет година борбе за заштиту стечених права из области материјалне, стамбене и здравствене проблематике, као и очување и унапређење друштвеног статуса у целини. На свечаности су уручене повеље, плакете и захвалнице установама, институцијама и појединцима за изузетну сарадњу са удружењем у протеклих десет година, док су припадници Војног оркестра Ниш, рецитатори и солисти на музичким инструментима извели пригодан културно-уметнички програм.