Министарство одбране Републике Србије
 
14.10.2013.

Венчање пред стројем 63. падобранског батаљонаНа војном аеродрому Ниш, данас су се, пред стројем 63. падобранског батаљона Специјалне бригаде Војске Србије, венчали водник Милан Нешић, диверзант падобранац 1. чете 63. падобранског батаљона и Маја Грбић, дипломирани психолог.

- Припадник сам Војске Србије и желео сам да се овде, на нишком војном аеродрому, у мојој другој кући, венчам са мојом вољеном Мајом. Захвалан сам друговима и колегама што су нам приредили дивну свечаност, што су извели демо падобранске скокове и тиме улепшали венчање. Сигуран сам да ћемо овај дан памтити до краја живота и да ће он бити дубоко урезан не само у бурмама већ и у нашим срцима, рекао је водник Нешић.

Маја Грбић, од данас Маја Нешић, каже да је пресрећна и да се није покајала што је прихватила предлог свог супруга да се венчање обави пред стројем, у војном амбијенту.

Венчање је обављено у оквиру свечаности обележавања 14. октобра, датума формирања падобранских јединица. Свечаности су присуствовали, командант Копнене војске генерал-потпуковник Александар Живковић, командант Специјалне бригаде бригадни генерал Илија Тодоров, представници локалне самоуправе града Ниша, Српске православне цркве, МУП-а, удружења ветерана, породице погинулих и рањени припадници падобранских јединица, бајкери из Србије и иностранства и други гости.

photoФОТОГАЛЕРИЈА
videoВИДЕОГАЛЕРИЈА

Get the Flash Player to see this player.Венчање | FLV