Ministarstvo odbrane Republike Srbije
 
14.10.2013.

Venčanje pred strojem 63. padobranskog bataljona



Na vojnom aerodromu Niš, danas su se, pred strojem 63. padobranskog bataljona Specijalne brigade Vojske Srbije, venčali vodnik Milan Nešić, diverzant padobranac 1. čete 63. padobranskog bataljona i Maja Grbić, diplomirani psiholog.

- Pripadnik sam Vojske Srbije i želeo sam da se ovde, na niškom vojnom aerodromu, u mojoj drugoj kući, venčam sa mojom voljenom Majom. Zahvalan sam drugovima i kolegama što su nam priredili divnu svečanost, što su izveli demo padobranske skokove i time ulepšali venčanje. Siguran sam da ćemo ovaj dan pamtiti do kraja života i da će on biti duboko urezan ne samo u burmama već i u našim srcima, rekao je vodnik Nešić.

Maja Grbić, od danas Maja Nešić, kaže da je presrećna i da se nije pokajala što je prihvatila predlog svog supruga da se venčanje obavi pred strojem, u vojnom ambijentu.

Venčanje je obavljeno u okviru svečanosti obeležavanja 14. oktobra, datuma formiranja padobranskih jedinica. Svečanosti su prisustvovali, komandant Kopnene vojske general-potpukovnik Aleksandar Živković, komandant Specijalne brigade brigadni general Ilija Todorov, predstavnici lokalne samouprave grada Niša, Srpske pravoslavne crkve, MUP-a, udruženja veterana, porodice poginulih i ranjeni pripadnici padobranskih jedinica, bajkeri iz Srbije i inostranstva i drugi gosti.

photoFOTOGALERIJA
videoVIDEOGALERIJA

Get the Flash Player to see this player.



Венчање | FLV