Министарство одбране Републике Србије
 
05.08.2021.

Састанак министра Стефановића о кључним пројектима за раст БДП-а



Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић одржао је данас припремни састанак са сарадницима за седницу Савета за координацију активности и мера за раст бруто домаћег производа (БДП). 

На састанку је разматрана динамика реализације најважнијих инфраструктурних пројеката у Министарству одбране и Војсци Србије. Министар Стефановић изразио је задовољство због досадашње реализације, као и планираних активности за наредни период, које утичу на раст бруто домаћег производа (БДП) у Србији.

На састанку је истакнуто да су кључни доприноси Министарства одбране БДП-у наше земље управо реализација инфраструктурних пројеката и развој домаће наменске индустрије.   
  
Састанку су присуствовали државни секретар у Министарству одбране Бранко Живановић, секретар Министарства одбране Милица Ћатић, помоћник министра за материјалне ресурсе Ненад Милорадовић, помоћник министра за буџет и финансије Катарина Павичић, начелник Кабинета министра одбране пуковник Стеван Котарлић и начелник Управе за инфраструктуру пуковник Слободан Старчевић.
photoФОТОГАЛЕРИЈА
videoВИДЕОГАЛЕРИЈА
05.08.2021
mp4 (59 MB)
Састанак