Ministarstvo odbrane Republike Srbije
 
05.08.2021.

Sastanak ministra Stefanovića o ključnim projektima za rast BDP-a



Potpredsednik Vlade i ministar odbrane dr Nebojša Stefanović održao je danas pripremni sastanak sa saradnicima za sednicu Saveta za koordinaciju aktivnosti i mera za rast bruto domaćeg proizvoda (BDP). 

Na sastanku je razmatrana dinamika realizacije najvažnijih infrastrukturnih projekata u Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije. Ministar Stefanović izrazio je zadovoljstvo zbog dosadašnje realizacije, kao i planiranih aktivnosti za naredni period, koje utiču na rast bruto domaćeg proizvoda (BDP) u Srbiji.

Na sastanku je istaknuto da su ključni doprinosi Ministarstva odbrane BDP-u naše zemlje upravo realizacija infrastrukturnih projekata i razvoj domaće namenske industrije.   
  
Sastanku su prisustvovali državni sekretar u Ministarstvu odbrane Branko Živanović, sekretar Ministarstva odbrane Milica Ćatić, pomoćnik ministra za materijalne resurse Nenad Miloradović, pomoćnik ministra za budžet i finansije Katarina Pavičić, načelnik Kabineta ministra odbrane pukovnik Stevan Kotarlić i načelnik Uprave za infrastrukturu pukovnik Slobodan Starčević.
photoFOTOGALERIJA
videoVIDEOGALERIJA
05.08.2021
mp4 (59 MB)
Sastanak