Министарство одбране Републике Србије
 
04.05.2017.

Министар одбране са подофицирима и професионалним војницима у Јакову



Министар одбране Зоран Ђорђевић разговарао је данас у касарни „Мајор Милан Тепић“ са подофицирима и професионалним војницима из Команде за развој Београдске бригаде и Другог ракетног дивизиона 250. Ракетне бригаде.

Као што је претходно обећао, намера му је да се у непосредној комуникацији са подофицирима и професионалним војницима упозна са евентуалним проблемима и недоумицама припадника Војске Србије и да им помогне у њиховом решавању кад год је то могуће.


Наиме, истакао је министар Ђорђевић, потешкоће су веома често последица некомуницирања, те је већину могуће решити без великог напора или одрицања, уколико неко благовремено укаже на њих. Министар је рекао да се у то уверио приликом посете Команди за обуку, Специјалној бригади и аеродрому Батајница, те је потврдио да ће стога наставити посете свим јединицама Војске Србије и директне разговоре који су прави начин за спознају услова рада и евентуалних недоумица и проблема који муче припаднике Војске.

Приликом састанка у касарни „Мајор Милан Тепић“ Ђорђевић је упознао подофицире и професионалне војнике и са плановима за побољшање материјалног положаја припадника Министарства одбране и Војске Србије, као и са пакетом мера које ће додатно побољшати положај запослених у систему одбране.
 
photoФОТОГАЛЕРИЈА