Ministarstvo odbrane Republike Srbije
 
04.05.2017.

Ministar odbrane sa podoficirima i profesionalnim vojnicima u Jakovu



Ministar odbrane Zoran Đorđević razgovarao je danas u kasarni „Major Milan Tepić“ sa podoficirima i profesionalnim vojnicima iz Komande za razvoj Beogradske brigade i Drugog raketnog diviziona 250. Raketne brigade.

Kao što je prethodno obećao, namera mu je da se u neposrednoj komunikaciji sa podoficirima i profesionalnim vojnicima upozna sa eventualnim problemima i nedoumicama pripadnika Vojske Srbije i da im pomogne u njihovom rešavanju kad god je to moguće.


Naime, istakao je ministar Đorđević, poteškoće su veoma često posledica nekomuniciranja, te je većinu moguće rešiti bez velikog napora ili odricanja, ukoliko neko blagovremeno ukaže na njih. Ministar je rekao da se u to uverio prilikom posete Komandi za obuku, Specijalnoj brigadi i aerodromu Batajnica, te je potvrdio da će stoga nastaviti posete svim jedinicama Vojske Srbije i direktne razgovore koji su pravi način za spoznaju uslova rada i eventualnih nedoumica i problema koji muče pripadnike Vojske.

Prilikom sastanka u kasarni „Major Milan Tepić“ Đorđević je upoznao podoficire i profesionalne vojnike i sa planovima za poboljšanje materijalnog položaja pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, kao i sa paketom mera koje će dodatno poboljšati položaj zaposlenih u sistemu odbrane.
 
photoFOTOGALERIJA