Министарство одбране Републике Србије
 
02.03.2021.

Честитка министра одбране поводом Дана Војномедицинске академије



Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић упутио је поводом 2. марта – Дана Војномедицинске академије честитку у којој се каже:
 
„Свим припадницима Војномедицинске академије упућујем искрене честитке поводом 2. марта - Дана Војномедицинске академије.
 
Генерације и генерације наших војних медицинара уткале су у Војномедицинску академију напорни рад и несебично залагање за здравље нашег народа.
 
Следећи њихов пример, ви чините да је Војномедицинска академија и данас једна од најеминентнијих здравствених установа, како у земљи, тако и у целом свету. Установа у коју наши грађани имају безгранично поверење, чијим лекарима, медицинским сестрама и другим запосленима верују.
 
То поверење нашег народа и у претходној години заслужили сте неуморним ангажовањем у борби против ковида, али и у борби за здравље свих нековид пацијената.
 
У жељи да и даље будете најбољи у свом послу и наставите да доприносите јачању здравља, не само припадника система одбране, већ свих грађана наше Србије, честитам вам празник“.