Министарство одбране Републике Србије
 
27.10.2020

Министар Вулин: Добри резултати Одбрамбене индустрије Србије у опремању Војске СрбијеМинистар одбране Александар Вулин састао се данас са директорима предузећа из Групације Одбрамбене индустрије Србије.
 
На састанку су сумирани резултати вишегодишњег рада на подизању способности Одбрамбене индустрије Србије и њеном технолошком напретку, као и способности да опреми Војску Србије најсавременијим наоружањем.

Министар Вулин је директорима предузећа из Групације ОИС захвалио на успешној сарадњи и указао на резултате и велики успех који је та индустрија постигла претходних година.
 
Министар Вулин посебно је истакао започети пројекат набавке наоружања које производи Одбрамбена индустрија Србије од стране Министарства одбране за који је Влада Републике Србије обезбедила потребна финансијска средства.
 
Свако од предузећа Групације Одбрамбене индустрије Србије, нагласио је министар Вулин, има озбиљне задатке на пројектима опремања, додајући да смо резултате тог рада имали прилику да видимо недавно на вежби "Садејство 2020".
 
Представницима предузећа наменске индустрије министар је пожелео успешан рад и у наредном периоду, уз наду да ће и убудуће одржати достигнути темпо развоја и освајања нових производа на добробит Војске Србије и Министарства одбране.
 
У име Сектора за материјалне ресурсе и предузећа из Групације ОИС, помоћник министра др Ненад Милорадовић уручио је министру Вулину пригодан поклон.
 
photoФОТОГАЛЕРИЈА
videoВИДЕОГАЛЕРИЈА
27.10.2020
mp4 (110,03 MB)
Састанак