Министарство одбране Републике Србије
 
21.09.2020.

Министар Вулин Кривокапићу: Глупости бившег режима не треба да Вам буде политика



- Драго ми је што ће бити формирана нова влада у Црној Гори и желео бих да им кажем да не користе Србију за оправдање свакакве глупости. Немојте да причате будалаштине као господин Кривокапић који каже како Мило Ђукановић и Александар Вучић имају неке заједничке послове. Поведите мало рачуна - рекао је данас министар одбране Александар Вулин у јутарњем програму Телевизије „Пинк“ те нагласио да је Црна Гора братска земља и да са њом желимо да имамо добре односе.
 
Коментаришући изјаве да се Србија мешала у изборе у Црној Гори, министар Вулин је рекао „да се Вучић мешао у те изборе победа би била убедљивија“.
 
- Црна Гора треба да води рачуна о томе да је Србија ту и да треба да има најбоље могуће односе са њом. Што се тиче Александра Вучића, он ће учинити све да Црна Гора буде успешна, али не морате да слушате глупости бившег режима и да вам то буде политика. Немојте господине Кривокапићу да говорите о томе да Александар Вучић има послове са Милом Ђукановићем. До јуче смо то слушали па смо слушали како је рушио Ђукановића. Водите рачуна о томе шта су вам грађани на литијама рекли, нађите ми једног који је шетао на литијама и ко мисли да не треба са Србијом да имате братске односе па и уједињење. Ми не тражимо никакво уједињење, ми смо ту, само да немамо непријатељску владу - поручио је министар Вулин.