Министарство одбране Републике Србије
 
30.06.2020.

Министар Вулин: Србија ће победити корона вирус, али Угљанин своју похлепу и лудило неће



- Док је био у Влади Србије Угљанин је говорио ’док сам ја министар и немате мањински проблем, ако не будем, онда имате мањински проблем’ - рекао је данас министар одбране Александар Вулин.
 
"Александар Вучић је у јеку пандемије вируса корона дошао у Нови Пазар, обишао грађане и однео респираторе, Војска Србије је у болници за два дана развела гасове, дезинфиковала град, обезбеђивала здравствене установе, старачки дом, подигла привремену Ковид болницу, председник Вучић је послао шлепере медицинске опреме свим грађанима Новог Пазара", нагласио је министар Вулин и додао да је "на све то Угљанин послао људе да дивљају, изговарају неистине и вређају своју државу и лекаре".
 
- Молимо Бошњаке да и даље имају апсолутно поверење у своју државу и у свог председника Вучића и да никако не дозволе да још једном буду жетон којим ће Угљанин да тргује за неко своје место у власти. Да му понудимо место у Влади одмах би престао са нападима и опрао руке од оних које је слао да вређају Србију. Бошњаци добро знају да то Угљанину не би било први пут - закључио је министар Вулин и поручио да ће "Србија победити корона вирус, али Угљанин своју похлепу и лудило неће".