Министарство одбране Републике Србије
 
10.04.2020.

Честитке министра одбране поводом Ускршњих празника




Честитка министра одбране поводом Ускршњих празника

Свим припадницима Министарства одбране и Војске Србије, поводом предстојећих Ускршњих благдана, који овај хришћански празник славе по грегоријанском календару, упућујем искрене и срдачне честитке.
 
У овом тешком времену, када готово читав свет, па и наша држава, воде велику битку са новом болешћу, потребно је да свако од нас добрим делима и молитвама, призове Божију милост и благослов.

Славећи победу живота над смрћу, у овом тешком периоду за нашу државу и све народе који у њој живе, желим вам обиље Божјег благослова и да ускрсли Исус Крист сачува у здрављу вас и ваше најмилије.

СРЕЋАН УСКРС!

Честитка министра одбране Београдском надбискупу монсињору Станиславу Хочевару

Преузвишени господине надбискупе,

У име свих припадника Министарства одбране и Војске Србије и своје лично, Вама, свештенству и свим верницима Римокатоличке цркве у Републици Србији, искрено и најсрдачније честитам највећи хришћански празник Ускрс.

Данас, када се готово читав свет, па и наша држава, суочава са пошасти библијских размера изазваном новом болешћу, потребно је да свако од нас добрим делима и молитвама, призове Божију милост и благослов. Желим да Вас Ускрсли Господ сачува од свакога зла и да Вам подари добро здравље.

СРЕЋАН УСКРС!