Министарство одбране Републике Србије
 
28.11.2019.

Делегација Управе за односе са јавношћу у посети Белорусији




Делегација Управе за односе са јавношћу, коју предводи начелник пуковник Михаило Зоговић, борави у посети Управи за информисање Министарства одбране Републике Белорусије.

На састанку са начелником Управе за информисање Министарства одбране Белорусије пуковником Владимиром Макаровим разматрана је даља сарадња, а нашој делегацији представљена је организација, начин рада и функционалне надлежности те Управе.

Чланови делегације обишли су „Воен ТВ” и Војно-информативну агенцију „Вајр“ где су упознати како Министарство одбране Белорусије користи савремену технологију у производњи телевизијских и других мултимедијалних садржаја о животу и раду припадника белоруске армије, те како те садржаје, прилагођавајући их изабраном каналу комуникације, пласира у јавност.

- У срдачним и пријатељским сусретима са представницима Министарства одбране Републике Белорусије разговарали смо о даљем унапређењу сарадње, не само у области односа са јавношћу и медијског праћења заједничких активности, већ и о заједничкој организацији културних активности. Ова посета унапредиће нашу сарадњу - рекао је пуковник Зоговић након посете.
photoФОТОГАЛЕРИЈА
videoВИДЕОГАЛЕРИЈА
28.11.2019
mp4 (9,11 MB)
Посета