Министарство одбране Републике Србије
 
29.06.2018.

Потписан Споразум о сарадњи са Високом школом струковних студија за криминалистику и безбедност Ниш




Споразум о сарадњи између Министарства одбране и Високе школе струковних студија за криминалистику и безбедност Ниш, потписан је данас у Управи за традицију, стандард и ветеране, у присуству држаног секретара у Министарству одбране мр Бојана Јоцића.
 
Уговор су потписали пуковник Драган Милковић из Управе за традицију, стандард и ветеране и по овлашћењу директора школе Ивана Стојановић.
 
Споразумом је дефинисано да око 200 деце запослених у Министарству одбране и Војсци Србије, почев од 2018/19. школске године, на тој високошколској установи буде ослобођено од плаћања школарине или дела плаћања школарине на основним струковним студијама и специјалистичким струковним студијама.

Државни секретар мр Бојан Јоцић, захвалио је Високој школи струковних студија за криминалистику и безбедност Ниш на спремности да помогну толиком броју деце и подсетио да је пре само десетак дана пет високошколских установа већ потписало овакве споразуме, који припадницима Министарства одбране и Војске Србије много значе јер директно утичу на побољшање њиховог животног стандарда.

– У претходном периоду потписано је више од 35 споразума са привредним субјектима који су у делу пружања услуга и производа дали посебне повољности за припаднике Министарства одбране и Војске Србије. Надамо се да ће и друге компаније и установе следити њихов пример, поручио је мр Јоцић.
photoФОТОГАЛЕРИЈА