Министарство одбране Републике Србије
 
19.04.2017.

Министар одбране разговарао са припадницима Специјалне бригаде



Министар одбране Зоран Ђорђевић разговарао је данас у Дому Војске у Панчеву са  подофицирима и професионалним војницима из Специјалне бригаде.

Министар одбране разговарао са припадницима Специјалне бригаде 
Према речима министра Ђорђевића, идеја је да се најмање једном годишње састаје са припадницима Министарства одбране и Војске Србије како би сазнао њихове евентуалне проблеме и недоумице.
 
Он је, између осталог, представио подофицирима и професионалним војницима из Специјалне бригаде планове за побољшање материјалног положаја припадника Министарства одбране и Војске Србије, као и пакет мера које је донело Министарство одбране –  уговори са појединим трговачким ланцима, затим повољности за куповину књига и школског прибора, туристичких аранжмана, возила и могућности остваривања и до 7 одсто попуста за набавку горива на НИС-овим пумпама, које ће, према речима министра Ђорђевића, додатно побољшати положај запослених у систему одбране.

Министар одбране разговарао са припадницима Специјалне бригаде 
Министар одбране је потом најавио наставак непосредних разговора са подофицирима и професионалним војницима у свим јединицама система одбране ради решавања конкретних проблема, што би допринело побољшању њиховог економског и професионалног статуса.
 
photoФОТОГАЛЕРИЈА
videoВИДЕОГАЛЕРИЈА
19.04.2017
mp4 (47,17 MB)
Информисање