Министарство одбране Републике Србије
 
ТекстФотогалеријаВидеогалерија
01.02.2024.

Министар Вучевић присуствовао годишњој анализи рада Војнообавештајне агенцијеПотпредседник Владе и министар одбране Милош Вучевић присуствовао је данас Анализи рада Војнообавештајне агенције у 2023. години.

Најзначајније резултате у 2023. години и будуће планове Војнообавештајне агенције министру Вучевићу представио је директор генерал-мајор Зоран Стојковић са сарадницима.

Министар одбране рекао је да је Војнообавештајна агенција чврста карика у систему одбране и да је у претходној години била сигуран ослонац безбедносно-обавештајног система Републике Србије.

Он је нагласио да државно руководство веома поштује рад припадника Војнообавештајне агенције те додао да и у наредном периоду очекује да наставе да обезбеђују поуздане информације које су од изузетног значаја за систем одбране, како би адекватно реаговали и доносили правовремене одлуке с циљем заштите националних интереса и безбедности.

Министар Вучевић пружио је подршку реализацији свих активности Војнообавештајне агенције и дао усмерења за рад у будућем периоду.