Министарство одбране Републике Србије
 
13.06.2024.

Честитка министра Братислава Гашића новом директору БИА Владимиру ОрлићуМинистар одбране Братислав Гашић упутио је честитку Владимиру Орлићу поводом именовања на дужност директора Безбедносно-информативне агенције. У честитки се каже:

„Драги Владимире,

Честитам ти именовање на дужност директора Безбедносно-информативне агенције. Као министар одбране и бивши директор БИА, изражавам уверење да ћеш својим искуством, стручношћу и посвећеношћу успешно водити агенцију и допринети безбедности наше земље. БИА је кључна институција која служи интересима Србије и свих њених грађана. Уверен сам да ћеш се успешно суочити са изазовима који те очекују.

Твој долазак у БИА значиће много за људе унутар агенције - људе који су одани, храбри и вредни и који ће ценити твоју посвећеност и интегритет. Желим ти да на тој позицији наставиш да вреднујеш знање, лојалност и храброст, јер то су основне вредности које дефинишу нашу службу.

Желим ти много успеха у овом важном задатку и верујем да ћеш својим радом оставити трајан и позитиван траг у историји наше службе.”