Министарство одбране Републике Србије
 
21.12.2023.

Анализа реализације послова из функционалне надлежности Регионалног центра Министарства одбране Ниш



Анализа реализације послова из функционалне надлежности и Годишњег плана рада Регионалног центра Министарства одбране Ниш за 2023. годину одржана је у нишкој касарни „Књаз Михаило“.

Анализом, којој је присуствовао начелник Управе за обавезе одбране пуковник Горан Десанчић, руководио је начелник Регионалног центра Министарства одбране Ниш потпуковник Бранислав Стојановић.

Тежишно су анализирани постигнути резултати у раду Регионалног центра Министарства одбране Ниш и потчињених центара Министарства одбране за локалну самоуправу, реализацијом послова из функционалне надлежности, а теме анализе биле су и планирање припрема за одбрану, војна, радна и материјална обавеза и послови мобилизације, обучавање грађана и координација послова цивилне заштите.

Завршни део анализе био је посвећен закључцима и задацима за даљи рад на унапређењу стања у реализацији послова из функционалне надлежности Регионалног центра Министарства одбране Ниш.

Анализи су присуствовали начелници осталих регионалних центара Министарства одбране, као и представници ратних јединица у надлежности Регионалног центра Министарства одбране Ниш.
photoФОТОГАЛЕРИЈА