Ministarstvo odbrane Republike Srbije
 
21.12.2023.

Analiza realizacije poslova iz funkcionalne nadležnosti Regionalnog centra Ministarstva odbrane Niš



Analiza realizacije poslova iz funkcionalne nadležnosti i Godišnjeg plana rada Regionalnog centra Ministarstva odbrane Niš za 2023. godinu održana je u niškoj kasarni „Knjaz Mihailo“.

Analizom, kojoj je prisustvovao načelnik Uprave za obaveze odbrane pukovnik Goran Desančić, rukovodio je načelnik Regionalnog centra Ministarstva odbrane Niš potpukovnik Branislav Stojanović.

Težišno su analizirani postignuti rezultati u radu Regionalnog centra Ministarstva odbrane Niš i potčinjenih centara Ministarstva odbrane za lokalnu samoupravu, realizacijom poslova iz funkcionalne nadležnosti, a teme analize bile su i planiranje priprema za odbranu, vojna, radna i materijalna obaveza i poslovi mobilizacije, obučavanje građana i koordinacija poslova civilne zaštite.

Završni deo analize bio je posvećen zaključcima i zadacima za dalji rad na unapređenju stanja u realizaciji poslova iz funkcionalne nadležnosti Regionalnog centra Ministarstva odbrane Niš.

Analizi su prisustvovali načelnici ostalih regionalnih centara Ministarstva odbrane, kao i predstavnici ratnih jedinica u nadležnosti Regionalnog centra Ministarstva odbrane Niš.
photoFOTOGALERIJA