Министарство одбране Републике Србије
 
31.08.2023.

Припадницима Министарства одбране и Војске Србије уручени кључеви од станова



Вршилац дужности помоћника министра одбране за људске ресурсе Синиша Радовић уручио је данас у Великој ратној сали Старог генералштаба кључеве од 22 стана припадницима Министарства одбране и Војске Србије и стамбеним интересентима.

На почетку обраћања, в.д. помоћника министра Радовић поздравио је присутне у име министра одбране Милоша Вучевића и изразио задовољство што је данас био у прилици да уручи кључеве од станова припадницима Министарства одбране и Војске Србије и стамбеним интересентима. Он је истакао да Министарство одбране предузима мере како би што већи број припадника Министарства одбране и Војске Србије решио стамбено питање које је кључно за сваку породицу.

- У претходном периоду урађено је доста тога. У овом моменту, што се тиче Министарства одбране и Војске Србије, ради се на осмишљавању нових модела како би се људи учинили задовољнијим и остварили ово право, а све у настојању да се стандард наших припадника побољша и на том плану - рекао је в.д. помоћника министра одбране Радовић.

Он је истакао да напоре увек треба чинити, како за посао, тако и за породицу, државу, јединицу и друштвену заједницу.

-  Желим вам срећан нови почетак, то ће бити задовољство које ће вама и вашим породицама омогућити да живите много боље и да у наредном периоду имате још много срећних тренутака – нагласио је в.д. помоћника министра одбране Радовић.

Мајор Јожеф Фехер истакао је да је пресрећан, јер данас решава важно животно питање.

- Цела моја породица је срећна што смо решили кров над главом. Надам се да ће и у будуће многе моје колеге решити стамбено питање  -  рекао је мајор Фехер.

Данашњем уручењу кључева присуствовали су начелник Управе за телекомуникације и информатику Генералштаба бригадни генерал Миле Витезовић, начелник Управе за традицију, стандард и ветеране  пуковник Драган Милковић и начелник Управе за инфраструктуру потпуковник Милош Перуничић.
photoФОТОГАЛЕРИЈА
videoВИДЕОГАЛЕРИЈА
31.08.2023
mp4 (130,78 MB)
Додела кључева