Ministarstvo odbrane Republike Srbije
 
31.08.2023.

Pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije uručeni ključevi od stanova



Vršilac dužnosti pomoćnika ministra odbrane za ljudske resurse Siniša Radović uručio je danas u Velikoj ratnoj sali Starog generalštaba ključeve od 22 stana pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije i stambenim interesentima.

Na početku obraćanja, v.d. pomoćnika ministra Radović pozdravio je prisutne u ime ministra odbrane Miloša Vučevića i izrazio zadovoljstvo što je danas bio u prilici da uruči ključeve od stanova pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije i stambenim interesentima. On je istakao da Ministarstvo odbrane preduzima mere kako bi što veći broj pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije rešio stambeno pitanje koje je ključno za svaku porodicu.

- U prethodnom periodu urađeno je dosta toga. U ovom momentu, što se tiče Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, radi se na osmišljavanju novih modela kako bi se ljudi učinili zadovoljnijim i ostvarili ovo pravo, a sve u nastojanju da se standard naših pripadnika poboljša i na tom planu - rekao je v.d. pomoćnika ministra odbrane Radović.

On je istakao da napore uvek treba činiti, kako za posao, tako i za porodicu, državu, jedinicu i društvenu zajednicu.

-  Želim vam srećan novi početak, to će biti zadovoljstvo koje će vama i vašim porodicama omogućiti da živite mnogo bolje i da u narednom periodu imate još mnogo srećnih trenutaka – naglasio je v.d. pomoćnika ministra odbrane Radović.

Major Jožef Feher istakao je da je presrećan, jer danas rešava važno životno pitanje.

- Cela moja porodica je srećna što smo rešili krov nad glavom. Nadam se da će i u buduće mnoge moje kolege rešiti stambeno pitanje  -  rekao je major Feher.

Današnjem uručenju ključeva prisustvovali su načelnik Uprave za telekomunikacije i informatiku Generalštaba brigadni general Mile Vitezović, načelnik Uprave za tradiciju, standard i veterane  pukovnik Dragan Milković i načelnik Uprave za infrastrukturu potpukovnik Miloš Peruničić.
photoFOTOGALERIJA
videoVIDEOGALERIJA
31.08.2023
mp4 (130,78 MB)
Dodela ključeva