Министарство одбране Републике Србије
 
12.05.2023.

Обилазак центара Министарства одбране Крагујевац и Пожаревац



Вршилац дужности помоћника министра одбране за људске ресурсе Синиша Радовић, са начелником Управе за обавезе одбране Сектора за људске ресурсе пуковника Горана Десанчића, обишао je Регионални центар Министарства одбране Крагујевац.

Том приликом, помоћник министра Радовић упознао се са организацијом рада, степеном достизања постављених циљева и реализације тежишних задатака Регионалног центра МО Крагујевац.

Он је изразио задовољство досадашњим радом Центра и дефинисао основне смернице за даљи рад у пословима планирања припрема за одбрану и војне, радне и материјалне обавезе. У оквиру обиласка одржан је и радни састанак са градоначелником Крагујевца Николом Дашићем и председником Скупштине града Крагујевца Мирославом Петрашиновићем.

Помоћник министра Радовић обишао је, такође, и Центар МО за локалну самоуправу Пожаревац и том приликом се састао са градоначелником Пожаревца Сашом Павловићем.

На састанцима са представницима градске власти у Крагујевцу и Пожаревцу истакнуто је обострано задовољство степеном и квалитетом досадашње сарадње органа градске власти и територијалних органа Министарства одбране, уз спремност за даље јачање у обостраном и општем интересу.  

Састанцима су, уз в.д. помоћника министра за људске ресурсе и начелника Управе за обавезе одбране, присуствовали и начелник Регионалног центра МО Крагујевац и начелници центара МО за локалну самоуправу Крагујевац и Пожаревац.
photoФОТОГАЛЕРИЈА