Министарство одбране Републике Србије
 
04.05.2022.

Добровољно служење војног рока представљено током приказа способности Војске Србије „ШТИТ 2022”



Министарство одбране је у суботу 30. априла, током приказа способности Војске Србије „ШТИТ 2022” на војном аеродрому „Пуковник-пилот Миленко Павловић” у Батајници, заинтересованим грађанима представило концепт добровољног служења војног рока са оружјем и војностручног оспособљавања за резервне официре. Дан раније, нови концепт добровољног служења војног рока представљен је у Вршцу и Власотинцу.

Промовисање добровољног служења војног рока настављено је на „Радио телевизији Крагујевац”, „Хумана ТВ плус” и „Телевизији Хит плус Баточина”, као и у вестима других локалних медијских кућа.

Сви заинтересовани кандидати пријаву за добровољно служење војног рока са оружјем могу да поднесу надлежном центру Министарства одбране за локалну самоуправу према месту пребивалишта, електронским путем преко Портала еУправе и на шалтерима Јавног предузећа „Пошта Србије“.

Контакти регионалних центара Министартва одбране могу се пронаћи на следећем линку: https://www.mod.gov.rs/multimedia/file/staticki_sadrzaj/sektor_za_ljudske_resurse/Spisak_centara_MO.pdf.
photoФОТОГАЛЕРИЈА