Министарство одбране Републике Србије
 
13.04.2022.

Свечани концерт поводом Дана Војске Србије



У оквиру обележавања Дана Војске Србије, Ревијски оркестар и Мешовити хор Уметничког ансамбла Министарства одбране „Станислав Бинички" приредиће 18. априла, од 20 часова концерт у београдској Комбанк дворани.

Уз солисте из Уметничког ансамбла Министарства одбране „Станислав Бинички”, као гости концерта наступиће и музичке групе „Легенде" и „Неверне бебе".

Посетиоци концерта биће у прилици да уживају у звуцима традиционалне и популарне музике за све генерације, од незаобилазног “Марша на Дрину” и познатих корачница као што је “Милош Велики”, преко чувених “Играле се делије”, “Вила са Кошара” и “Ово је Србија”, до хитова као што су “Земљо моја”, “Груди балканске” и “Пријатељи заувек”.

Оркестром и Хором дириговаће Катарина Божић и мајор Игор Митровић, док ће солисти бити сопрани Биљана Васиљевић Митровић и Маријана Радосављевић, тенори Драган Милановић и Зоран Кнежевић и баритон Светозар Вујић, као и Душко Стаменковић на кларинету.

Концерт Уметничког ансамбла Министарства одбране „Станислав Бинички” и гостију је поклон Београђанима и гостима Београда поводом Дана Војске Србије, а бесплатне улазнице могу да се преузму сваког дана од 9 до 22.30 часова на билетарници Комбанк дворане (Дечанска 14).
photoФОТОГАЛЕРИЈА