Министарство одбране Републике Србије
 
01.03.2022.

Министар Стефановић позвао младе да упишу војне школе



Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић позвао је данас младе да се пријаве на конкурс за упис у војне школе, који је отворен до 31. марта, и постану део велике породице у којој је ми увек изнад ја.

На сајту Министарства одбране данас су објављени видео-спотови у којима се заинтересовани младићи и девојке могу ближе упознати са свим предностима које нуде војне школе.    

„У оквиру посебног одељка “Војска Србије за децу”, у ком се трудимо да деци и младима приближимо нашу војску, војнике, шта они раде, како изгледа њихов позив и како функционише Војска Србије, сада представљамо и наше војне школе. Конкурс за упис у војне школе траје до 31. марта. Пријавите се, будите део једне велике породице у којој је ми увек изнад ја, ступите у редове најбољих, будите понос и дика своје земље!“, написао је министар Стефановић на свом Фејсбук налогу.

Детаљне информације о конкурсима за упис у војне школе могу се пронаћи на следећем линку: https://www.mod.gov.rs/cir/konkursi-za-upis-u-vojne-skole