Ministarstvo odbrane Republike Srbije
 
01.03.2022.

Ministar Stefanović pozvao mlade da upišu vojne škole



Potpredsednik Vlade i ministar odbrane dr Nebojša Stefanović pozvao je danas mlade da se prijave na konkurs za upis u vojne škole, koji je otvoren do 31. marta, i postanu deo velike porodice u kojoj je mi uvek iznad ja.

Na sajtu Ministarstva odbrane danas su objavljeni video-spotovi u kojima se zainteresovani mladići i devojke mogu bliže upoznati sa svim prednostima koje nude vojne škole.    

„U okviru posebnog odeljka “Vojska Srbije za decu”, u kom se trudimo da deci i mladima približimo našu vojsku, vojnike, šta oni rade, kako izgleda njihov poziv i kako funkcioniše Vojska Srbije, sada predstavljamo i naše vojne škole. Konkurs za upis u vojne škole traje do 31. marta. Prijavite se, budite deo jedne velike porodice u kojoj je mi uvek iznad ja, stupite u redove najboljih, budite ponos i dika svoje zemlje!“, napisao je ministar Stefanović na svom Fejsbuk nalogu.

Detaljne informacije o konkursima za upis u vojne škole mogu se pronaći na sledećem linku: https://www.mod.gov.rs/cir/konkursi-za-upis-u-vojne-skole