Министарство одбране Републике Србије
 
26.01.2022.

UNDP донирао опрему за пројекат у области родне равноправности



Споразум о донацији Програма Уједињених нација за развој (UNDP) у Републици Србији Министарству одбране потписан је данас у Сектору за људске ресурсе Министарства одбране.
Донацију чини рачунарска опрема укупне вредности 495.594,00 динара, а опрема је донирана за потребе имплементације пројекта „Јачање регионалне сарадње у области родне равноправности у реформи сектора безбедности на Западном Балкану – Фаза II", који Министарство одбране заједнички реализује са Канцеларијом UNDP/SEESAC.
У име Министарства одбране, споразум је потписала пуковник др Снежана Васић, саветник министра одбране за спровођење Националног акционог плана за примену Резолуције 1325 Савета безбедности Уједињених нација „Жене, мир и безбедност“.
Потписивању споразума присуствовали су помоћник министра за људске ресурсе Катарина Томашевић, помоћник министра за политику одбране Предраг Бандић, као и представници Дирекције за европске интеграције и управљање пројектима Сектора за политику одбране и Канцеларије UNDP/SEESAC у Београду.
 
photoФОТОГАЛЕРИЈА