Ministarstvo odbrane Republike Srbije
 
26.01.2022.

UNDP donirao opremu za projekat u oblasti rodne ravnopravnosti



Sporazum o donaciji Programa Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) u Republici Srbiji Ministarstvu odbrane potpisan je danas u Sektoru za ljudske resurse Ministarstva odbrane.
Donaciju čini računarska oprema ukupne vrednosti 495.594,00 dinara, a oprema je donirana za potrebe implementacije projekta „Jačanje regionalne saradnje u oblasti rodne ravnopravnosti u reformi sektora bezbednosti na Zapadnom Balkanu – Faza II", koji Ministarstvo odbrane zajednički realizuje sa Kancelarijom UNDP/SEESAC.
U ime Ministarstva odbrane, sporazum je potpisala pukovnik dr Snežana Vasić, savetnik ministra odbrane za sprovođenje Nacionalnog akcionog plana za primenu Rezolucije 1325 Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija „Žene, mir i bezbednost“.
Potpisivanju sporazuma prisustvovali su pomoćnik ministra za ljudske resurse Katarina Tomašević, pomoćnik ministra za politiku odbrane Predrag Bandić, kao i predstavnici Direkcije za evropske integracije i upravljanje projektima Sektora za politiku odbrane i Kancelarije UNDP/SEESAC u Beogradu.
 
photoFOTOGALERIJA