Министарство одбране Републике Србије
 
31.12.2021.

Новогодишња честитка министра Стефановића



Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић честитао је припадницима Министарства одбране и Војске Србије, као и свим грађанима Србије, предстојеће новогодишње празнике и пожелео да им 2022. година донесе добро здравље и срећу. Он је истакао да је поносан на „све наше војнике свих родова, све припаднике Министарства одбране, који су и у години за нама показали да Србију заиста носе у срцу“.

„Поштовани грађани Србије, сваког дана у години Војска Србије је ту за вас. Сваки корак, реч и дело наших припадника посвећени су мирном сну наше деце и стабилности наше Србије. Радили смо вредно да очувамо спокој и сигурност сваког дома у нашој земљи. Били смо сложни, како то само наш народ зна, и држали се као једно. Борили смо се за мир, за осмех, за живот, за отаџбину. Поносан сам на сваку девојку и момка у униформи, на сваког пилота, тенкисту, лекара, инжењера, артиљерца, пешадинца, гардисту, рониоца, војног полицајца, специјалца. На све наше војнике свих родова, све припаднике Министарства одбране, који су и у години за нама показали да Србију заиста носе у срцу“, рекао је министар Стефановић.  

Он је истакао да Нову годину дочекујемо снажнији него икада, захваљујући подршци председника Александра Вучића, и да поносна на своју војску, снажнију и опремљенију него икада, на своју економију, нове путеве и фабрике, Србија граби напред, за будућност свих својих грађана.

„У новој години желим вам добро здравље и срећу. Нека нам донесе успех, љубав и топлину заједничких тренутака с породицом. Нека почне осмехом и радошћу, у загрљају људи које волите. И док вечерас у топлини свога дома будете наздрављали новој години, сетите се и наших војника који су на задатку, који су и вечерас уз своју државу и своје грађане. Јер, они су увек ту. Њихова срца куцају за Србију.  Будимо једни уз друге и у години која стиже. Заједно, храбро и снажно, можемо све“, поручио је министар Стефановић.
photoФОТОГАЛЕРИЈА
videoВИДЕОГАЛЕРИЈА
31.12.2021
mp4 (131,05 MB)
Новогодишња честитка министра Стефановића