Министарство одбране Републике Србије
 
29.12.2021.

Ускоро наградни квиз Министарства одбране и Војске Србије



Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић присуствовао је данас састанку на Војној академији у вези са покретањем квиза Министарства одбране и Војске Србије посвећеног српској војној историји.

Тест верзија квиза у познавању војне историје од данас је доступна на сајту Министарства одбране на линку, док ће квиз бити наградни почев од 5. фебруара, када ће осим званичне интернет странице бити доступан и на друштвеним мрежама Министарства одбране и Војске Србије.

Почев од фебруара, па сваке прве суботе у месецу до краја 2022. године, тачно у подне, такмичари ће моћи да провере своје знање, а оне који за пет минута, колико траје надметање, дају највише тачних одговора, на месечном нивоу очекују вредне награде.

Победници ће моћи да уживају у седмодневном боравку на бази полупансиона у објектима Министарства одбране и Војске Србије на Тари, а другопласирани у објектима Војне установе „Моровић“, такође у трајању од седам дана. За оне који освоје трећа места, награда је пакет промотивног материјала Министарства одбране и Војске Србије.
photoФОТОГАЛЕРИЈА
videoВИДЕОГАЛЕРИЈА
29.12.2021
mp4 (117,33 MB)
Презентација
29.12.2021
mp4 (51,92 MB)
Најавни спот "СВИ на КВИЗ"