Министарство одбране Републике Србије
 
01.12.2021.

Министар Стефановић о нападима на председника Вучића и његову децуИзјава потпредседника Владе и министра одбране др Небојше Стефановића:
 
„Монструозни и скандалозни напади на председника Вучића и његову децу се настављају, без трунке срама, а још мање истине. Удружени у својој мржњи према Александру Вучићу и његовој породици, у дану када њихов идол Драган Ђилас у страним медијима безочно лаже и свом снагом блати своју земљу, Крик наставља са срамном кампањом напада на председниковог сина Данила.


 
Србија је земља пристојних људи и то ће и остати, упркос свакодневном труду оних који јој не желе добро. Србија је правна држава која ће умети и знати да осуди сваки покушај насиља, сваку бруталну претњу и изречену лаж. Данило Вучић је крив само зато што је син председника Србије Александра Вучића. Цртају му мету сваког дана, његово име провлаче кроз најогавније лажи у својим медијима, и заједно са Ђиласом и целом његовом коалицијом, користе најниже и најпримитивније ударце као средство политичке борбе. И баш тако сам и сигуран да су овакви текстови, који се објављују у другим државама, осмишљени управо од стране оних који их одмах реемитују у нашој земљи.
 
Позивам још једном целу Србију да осуди насиље, претње и лажи упућене породици председника Вучића. Србија никада више неће бити на коленима као у доба њихове власти, нити ће толерисати насилнике и лажове, већ ће се свом снагом против таквих борити.“