Министарство одбране Републике Србије
 
27.04.2021.

Обилазак дела јединица Војске Србије у гарнизону ВрањеНачелник Генералштаба Војске Србије генерал Милан Мојсиловић обишао је део јединица и капацитета Војске Србије у гарнизону Врање.

Генерал Мојсиловић је током обиласка сагледао организацију живота и рада у касарнама „1300 каплара“  и „Први пешадијски пук књаза Милоша Великог“ у Врању, те бази „Дебела глава“ у Копненој зони безбедности и уверио се у одличну оспособљеност припадника 4. бригаде Копнене војске за реализацију наменских задатака.

Приликом обиласка 4. бригаде Копнене војске, начелник Генералштаба је, са сарадницима, информисао припаднике јединице о кључним задацима Војске Србије, плановима за наредни период и напорима који се предузимају ради унапређење статуса и материјалног положаја припадника Војске Србије.

Начелник Генералштаба Војске Србије је похвалио припаднике 4. бригаде Копнене војске, који у сложеним условима професионално реализују све задатке дајући тако пун допринос јачању оперативних способности и стању безбедности у овом делу Републике Србије.
photoФОТОГАЛЕРИЈА