Министарство одбране Републике Србије
 
25.12.2020.

Честиткe министра одбране поводом Божића по грегоријанском календару



Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић упутио је поводом Божића честитку београдском надбискупу монсињору Станиславу Хочевару у којој се каже:

„Преузвишени господине надбискупе,

У име припадника Министарства одбране и Војске Србије, као и у своје лично име, Вама, свештенству и свим верницима који славе Божић по грегоријанском календару упућујем најсрдачније честитке.

У овим временима великог искушења, врeдност заједништва и међусобног разумевања има посебно значење. У жељи да сложни пребродимо све недаће које нам је донела ова година, изражавам наду да ћемо поводом рођења Господиновог заједно оснажити веру и одлучност да се изборимо да у нашој Србији победи живот. Желим вам од срца  да овај празник донесе обиље радости и свако добро.

Мир Божији, Христос се роди! Срећан Божић!”

Честитка министра одбране поводом Божића

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић упутио је поводом Божића честитку припадницима Министарства одбране и Војске Србије који празник славе по грегоријанском календару. У честитки се каже:

„Упућујем најискреније честитке свим припадницима Министарства одбране и Војске Србије и њиховим породицама који најрадоснији хришћански празник Божић славе по грегоријанском календару.

Желим вам да предстојеће празничне дане проведете у топлини својих домова са најближима, уз обиље здравља и среће. Да вас празник испуни оптимизмом и истрајношћу како би наставили заједно, уз узајамно уважавање и солидарност, да градимо бољу Србију.

Мир Божији – Христос се роди! Срећан Божић!”