Ministarstvo odbrane Republike Srbije
 
25.12.2020.

Čestitke ministra odbrane povodom Božića po gregorijanskom kalendaru



Potpredsednik Vlade i ministar odbrane dr Nebojša Stefanović uputio je povodom Božića čestitku beogradskom nadbiskupu monsinjoru Stanislavu Hočevaru u kojoj se kaže:

„Preuzvišeni gospodine nadbiskupe,

U ime pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, kao i u svoje lično ime, Vama, sveštenstvu i svim vernicima koji slave Božić po gregorijanskom kalendaru upućujem najsrdačnije čestitke.

U ovim vremenima velikog iskušenja, vrednost zajedništva i međusobnog razumevanja ima posebno značenje. U želji da složni prebrodimo sve nedaće koje nam je donela ova godina, izražavam nadu da ćemo povodom rođenja Gospodinovog zajedno osnažiti veru i odlučnost da se izborimo da u našoj Srbiji pobedi život. Želim vam od srca  da ovaj praznik donese obilje radosti i svako dobro.

Mir Božiji, Hristos se rodi! Srećan Božić!”

Čestitka ministra odbrane povodom Božića

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane dr Nebojša Stefanović uputio je povodom Božića čestitku pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije koji praznik slave po gregorijanskom kalendaru. U čestitki se kaže:

„Upućujem najiskrenije čestitke svim pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije i njihovim porodicama koji najradosniji hrišćanski praznik Božić slave po gregorijanskom kalendaru.

Želim vam da predstojeće praznične dane provedete u toplini svojih domova sa najbližima, uz obilje zdravlja i sreće. Da vas praznik ispuni optimizmom i istrajnošću kako bi nastavili zajedno, uz uzajamno uvažavanje i solidarnost, da gradimo bolju Srbiju.

Mir Božiji – Hristos se rodi! Srećan Božić!”