Министарство одбране Републике Србије
 
04.09.2020.

Заменик начелника Генералштаба генерал-мајор Петар Цветковић са тенкистима и војним возачима на полигону Алабино код Москве



Заменик начелника Генералштаба Војске Србије генерал-мајор Петар Цветковић у пратњи начелника Војне канцеларије Кабинета министра одбране Саше Страхинића и помоћника изасланика одбране у Москви потпуковника Јовице Босанчића, обишао је данас на полигону Алабино код Москве тенкисте и војне возаче који учествују на Међународним војним играма.
 
Генерал Цветковић честитао је војним возачима на освајању трећег места у дисциплини “Војни рели”, која је завршена 30. августа на полигонима у Републици Тива Руске Федерације.

“Тенковски биатлон” у коме су српски тенкисти стигли до полуфинала и такмичење завршили на 7. месту од 16 екипа, завршава се сутра финалном трком на полигону Алабино.
 
На Међународним војним играма припадници Војске Србије учествују и у дисциплини “Снајперска граница” у Белорусији где се надметање завршава такође сутра, када се свечаном церемонијом у Парку Патриот код Москве затварају шесте Међународне војне игре.
 
photoФОТОГАЛЕРИЈА