Министарство одбране Републике Србије
 
21.01.2020.

Састанак министра одбране и продуцената пројекта „Хероји са Кошара“
Министар одбране Александар Вулин састао се данас са представницима продуцентске куће "Omega production“ који раде на припреми играног филма и серијала „Хероји са Кошара“.
 
Састанак је био посвећен подршци Министарства одбране и Војске Србије пројекту играног филма и серијала о херојима са Кошара.
 
Министар Вулин, указао је, током разговора, на важност битке на Кошарама у одбрани отаџбине од НАТО агресије, о којој је до недавно јавност мало знала, као и на значај пројеката посвећених тако значајним догађајима у нашој историји.
 
У име продукцијске куће, редитељ Балша Ђого, представио је министру одбране пројекат „Хероји са Кошара“, као и неопходне информације у вези са његовом реализацијом, са посебним освртом на елементе у којима би подршка Министарства одбране била значајна.
 
- Министарство одбране препознало је колико је то велики и одговоран посао и одлучили су да нам и помогну у реализацији тог пројекта. Серијал говори о момцима који су бранили Кошаре, али и о свим припадницима војске који су учествовали у одбрани отаџбине од НАТО агресије – истакао је редитељ Балша Ђого додавши да је планирано снимање филма и 12 епизода серије "Хероји са Кошара“.
videoВИДЕОГАЛЕРИЈА
21.01.2020
mp4 (36,19 MB)
Састанак